Eyelashes

Wimperextensions

Tijdens haar stage ervaringen kwam ze in contact met wimperextensions. Iets waarvan zei op moment een al wist dat zei dit wilde gaan doen. Na de basis te hebben geleerd op haar stage heeft Lisanne in 2017 een basis cursus gevolgd en niet snel daarna in 2018 ook de cursus volume wimpers.

Bekijk de prijslijst

 

 

Wimperextensions one by one

Bij de one by one wimperextension techniek worden de wimpers verlengd door middel van één extension per wimper. Hiervoor worden zachte synthetische haartjes gebruikt voor een natuurlijk effect.

 

Volume Wimperextensions

Sinds 2018 is Lisanne Hair&Beauty gespecialiseerd in het zetten van 3D volume wimperextensions. Bij de techniek van volume wimpers worden er hand gemaakte waaiers van wimpers op de natuurlijke wimpers aangebracht. Dit wil dus zeggen dat er 2 of meerdere extensions per natuurlijke wimper worden aangebracht.

 

Hybrid wimperextensions

Bij hybrid wimperextensions word er een combinatie van de one by one & volume techniek gebruikt. Hierdoor krijg je een prachtige gecombineerde wimperset.

 

Lashlift

Sinds 2017 is het populaire lashliften ook beschikbaar bij Lisanne Hair&Beauty. De natuurlijke wimpers worden hierbij ‘gelift’ waar door er een mooie open oogopslag onstaat. Super mooi in combinatie met mascara.


Copyright © 2022 Lisanne Hair & Beauty  |   Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Lisanne Hair & Beauty
Webdesign & CMS by Downdijk