Eyelashes

Wimperextensions

Tijdens haar stage ervaringen kwam ze in contact met wimperextensions. Iets waarvan zei op moment een al wist dat zei dit wilde gaan doen. Na de basis te hebben geleerd op haar stage heeft Lisanne in 2017 een basis cursus gevolgd en niet snel daarna in 2018 ook de cursus volume wimpers.

Bekijk de prijslijst

 

 

one by one WIMPEREXTENSIONs

Bij de one by one wimperextension techniek worden de wimpers verlengd door middel van één extension per wimper. Hiervoor worden zachte synthetische haartjes gebruikt voor een natuurlijk effect.

 

SOFT Volume Wimperextensions

Sinds 2018 is Lisanne Hair&Beauty gespecialiseerd in het zetten van volume wimperextensions. Bij de techniek van volume wimpers worden er hand gemaakte waaiers van wimpers op de natuurlijke wimpers aangebracht. Dit wil dus zeggen dat er 2 of meerdere extensions per natuurlijke wimper worden aangebracht.

 

MEGA VOLUME wimperextensions

Liever toch net dat beetje meer? Kies dan voor de mega volume techniek. Hierbij worden er netzoals bij de soft volume techniek, handgemaakte waaiers aangebracht op de natuurlijke wimpers alleen zijn deze voller dan bij de soft volume.

 

Lashlift

Sinds 2017 is het populaire lashlifting ook beschikbaar bij Lisanne Hair&Beauty. De natuurlijke wimpers worden hierbij ‘gelift’ waar door er een mooie open oogopslag onstaat. Super mooi in combinatie met mascara.


Copyright © 2024 Lisanne Hair & Beauty  |   Algemene Voorwaarden
Copyright © 2024 Lisanne Hair & Beauty
Webdesign & CMS by Downdijk